Állást keresel

Tovább segítünk

Allást keresel? Akkor a megfelelő oldalon vagy! Örömmel tájékoztatunk bővebben arról, hogy kik vagyunk és mit jelenthetünk a számodra. FLXX People nemcsak a Hollandiából vagy a Hollandiában dolgozó embereket segíti a munkához, mi természetesen határainkon túl is áttekintünk.

A FLXX People-ról

A FLXX People több mint egy munkaközvetítő ügynökség. Különböző szolgáltatásokat kínálunk a személyzeti szolgáltatások terén, mint például az ideiglenes munkáltatás, a kiküldetés, a toborozás és kiválasztás.
Csapatunk szakemberei sok tapasztalattal rendelkeznek az ideiglenes munkavállalás terén, határainkon belül és külföldön egyaránt. A teljes alkalmazási folyamat során, a felvételi beszélgetéstől a szerződés aláírásáig és természetesen utána is az önök rendelkezésére állunk. Fontosnak tartjuk, hogy tudjátok, hogy bármilyen felmerülő kérdéssel vagy problémával hozzánk fordulhattok.

Állásban a FLXX People segítségével

Honlapunkon könnyen regisztrálhatsz , hogy az adataid az adatbázisunkban szerepeljenek. Így segíthetünk a vállalatoknak abban, hogy megfelelő munkavállalót találjanak …Lehet, hogy te vagy az!
Viszont a fordítottja is érvényes: mi is szívesen segítünk neked megtalálni az ideális állást. Szívesen megismernénk téged, hogy megbeszéljük kívánságaid és halljuk, hogy te miben vagy jó, milyen téren szeretnél dolgozni. Így célszerűen kereshetünk és segíthetünk neked a megfelelő állás megtalálásában.
Tisztában vagyunk a holland valamint az európai kollektív szerződésekkel, így biztos lehetsz abban, hogy Hollandiában a szabályok szerint leszel alkalmazva. Ezenkívül biztosítjuk, hogy a béred kifizetése helyesen és időben történjen, valamint a szabadnapjaid, a szabadságod vagy az ünnepnapok megfelelően legyenek elrendezve.
Röviden: szívesen gondoskodunk rólad és fontosnak tartjuk hogy szívesen és örömmel dolgozz!További információ? Van kérdésed vagy szeretnél többet bizonyítani rólunk és a munkánk alkotójáról? Hívjon bennünket. Üzenet vagy hívás küldése: +31 (0) 24 – 373 25 25